APEC Policy Partnership on Food Security (PPFS) Plenary Meeting Day 1 5 March 2025, 14:00-17:30 HICO; Gyeongju, Republic of Korea

AGENDA		
13:45 – 14:00	Arrival and Check-ins (15 mins) O Arrival and check-in of Delegates, APEC Observers, and guests.	
14:00 – 14:35	I. Opening Session (35 mins)Moderated by PPFS Chair,O Welcome and opening remarks (5 mins each):	
	Chair, Korea Vice Chair, Peru Vice Chair, China Vice Chair, ABAC APEC Secretariat	
	O Introduction of Heads of Delegation (10 mins) O Adoption of the meeting agenda	
14:35 – 15:15	II. Overview of the 2024 outcomes and Presentation of APEC 2025 Korea Priorities (40 mins)	
	O Overview of the outcomes of PPFS 2024 Food Security agenda (10 mins) Peru	
	O Presentation of ABAC on 2024 outcomes (10 mins) ABAC	
	O Introduction of APEC 2025 Theme and Priorities (10 mins) Korea	
	O APEC 2025 Korea Food Security Priorities (10 mins) Korea	
15:15-15:30	III. Adoption of PPFS 2025 Workplan (15 mins)	
	O Overview of the deliverables for PPFS 2025 Food Security Agenda – PPFS 2025 Workplan (10 mins) Korea Comments from Economies (5 mins)	
15:30-16:00	Break (30 mins)	
16:00 - 16:35	IV. Discussion on Ministerial Statement (35 mins)	
	☐ Overview of the Proposed Outline of the Ministerial Statement *Korea (15 mins)*	
	Comments from Economies (20 mins; 3-5 mins each)	
16:35 – 17:05	V. Working Groups Updates on PPFS Activities (30 mins) O Working group chair updates (10 mins each): WG1, Chair WG2, Chair WG3, Chair	
17:05 – 17:20	VI. APEC Updates from APEC Secretariat (15 mins)	
17:20 – 17:30	VII. Closing Session (10 mins) O Review of day one and closing remarks Chair, Korea	

APEC Policy Partnership on Food Security (PPFS) Plenary Meeting Day 2 6 March 2025, 14:00-18:00 HICO; Gyeongju, Republic of Korea

AGENDA	
1:45 – 14:00	Arrival and Check-ins (15 mins) O Arrival and check-in of Delegates, APEC Observers, and guests.
14:00 – 14:05	I. Opening Session (5 mins) Moderated by PPFS Chair O Welcome and opening remarks
14:05 – 14:20	II. 2024 Progress Report of Food Security Roadmap Key Action Areas (15 mins) Thailand (15 mins)
14:20-15:50	III. Progress Report on PPFS Economy Initiatives (90 mins) O Economy introduction of 2024 targeted activities and initiatives supporting the APEC Implementation Plan for the Food Security Roadmap Towards 2030 (5-8 mins each)
15:50-16:15	IV. Introduction of plans for Food Security Roadmap Mid-term Review (25 mins) Korea (15 mins)
16.15 16.25	Comments from Economies (10 mins)
16:15 – 16:35 16:35 – 17:15	V. Discussion on PPFS Terms of Reference Revision (40 mins) Introduction of ToR Zero Draft US (10 mins) Comments from ABAC ABAC (10 mins)
	Comments from Economies (20 mins; 3-5 mins each)
17:15-17:25	VI. Other Business (10 mins) ☐ APEC Secretariat to announce Meeting Document Classification ☐ Other business
17:25 – 18:00	VII. Closing Session (35 mins) □ Review of plenary meeting, outcomes, undertakings by the Chair (10 mins)
	Chair, Korea (10 mins) Farwell and closing remarks (5 mins each) APEC Secretariat Vice Chair, ABAC Vice Chair, Peru Vice Chair, China Chair, Korea